Bestuur

Bestuur H.V. De Cirkeltijgers 2023-2024.

Met trots stellen bij het 61ste bestuur van H.V. De Cirkeltijgers hieronder voor.

 

Femke de Bot – Voorzitter

Mijn naam is Femke en ben dit jaar voorzitter van H.V. de Cirkeltijgers. Ik ben 22 jaar oud en dit is mijn vierde seizoen bij de vereniging. Ik speel als rechterhoek in dames 3. Naast handballen ben ik dit jaar begonnen met mijn master Biomedical Engineering. Vorig seizoen was ik actief binnen de toernooicommissie en de lustrumcommissie. Ik hoop jullie allemaal te zien op alle leuke activiteiten en borrels dit jaar!

 

 

 

Aniek Terpstra – Secretaris

Mijn naam is Aniek Terpstra en ik ben dit jaar de secretaris van H.V. de Cirkeltijgers.Ik ben 22 jaar en dit is mijn derde jaar bij de Cirkeltijgers. Ik heb met veel plezier gespeeld in midweek team en in dames 3. Ik studeer Social Work en ben momenteel bezig met afstuderen. De afgelopen twee jaar was ik actief binnen de Feestcommissie en heb ik samen met veel leuke mensen activiteiten en borrels mogen organiseren. Ik zal dit jaar alle e-mails bijhouden en ik ben verantwoordelijk voor alle wedstrijdzaken. Daarnaast zul je me vast en zeker ook zien in de Sportsbar na de training en op de activiteiten. We maken er samen een leuk jaar van, ik kijk er erg naar uit!

 

 

Jesper Kool – Penningmeester

Mijn naam is Jesper Kool en ik zal aankomend jaar de rol van penningmeester vervullen in het 61ste bestuur van H.V de Cirkeltijgers. Ik ben 23 jaar en sinds vorig seizoen lid van het heren team, hoofdzakelijk spelend op de linker of rechter hoek. Ophet moment van schrijven studeer ik niet meer en ben ik fulltime aan het werk. Ik heb de bachelor Artificial Intelligence afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen en ben werkzaam als junior projectleider bij Batenburg Beenen in Heerenveen. Vorig jaar heb ik als onderdeel van de Toernooicommissie het jaarlijkse H.V. de Cirkeltijgers toernooi mogen organiseren. Aankomend jaar zal ik naast mijn rol in het bestuur ook onderdeel zijn van de Feestcommissie en Toernooicommissie als penningmeester. Ik kijk er erg naar uit om aankomend jaar jullie allemaal beter te leren kennen en een bijdrage te kunnen leveren aan onze mooie vereniging!

 

Marije Wijnberger – Intern coördinator

Mijn naam is Marije Wijnberger en ik ben dit jaar intern coördinator van H.V. de Cirkeltijgers. Ik ben 20 jaar en dit is mijn tweede jaar bij de Cirkeltijgers. Dit jaar speel ik in dames 3 op linker- en rechter hoek. Ik studeer Verpleegkunde, momenteel zit ik in mijn vierde jaar. Vorig jaar was ik actief binnen de feestcommissie (FeCo) en heb ik samen met een aantal andere tijgers de borrels en sociale activiteiten georganiseerd, hierbij genoten we enorm van de vele drankjes in de Brouwerij. Ik zal dit jaar wederom ondersteuning bieden bij de FeCo en hopelijk kunnen we weer mooie borrels en leuke activiteiten en diners organiseren. Ik ben er van overtuigd dat het een heel gezellig jaar gaat worden met leuke feestjes en vele biertjes in de sportsbar na training en hoop jullie daar ook te zien!

 

 

Michael Emmelkamp  – Vice voorzitter

Hey Hoi! Mijn naam is Michael Emmelkamp en ik ben de extern coördinator van H.V. de Cirkeltijgers voor dit seizoen. Ik ben 23 jaar en dit zal mijn eerste volwaardige seizoen zijn bij de Cirkeltijgers. Ik heb vorig seizoen op de linkerhoek gespeeld maar mijn ambitie ligt dit jaar bij de opbouw. Op dit moment zit ik in het tweede jaar van mijn bachelor Econometrie. Ik hoop veel plezier te hebben en avonturen met jullie te beleven!

 


Mocht je contact met ons willen opnemen, kan dat via een mail naar bestuur@cirkeltijgers.nl

 

 

Meerjarenbeleidsplan

Om de kennis en ervaring die afgelopen jaren zijn opgedaan niet zomaar verloren te laten gaan, is vijftien jaar geleden besloten om veel van deze zaken op te schrijven in een zogenoemd meerjarenbeleidsplan. Elke vijf jaar wordt er een vernieuwde en geüpdatete versie beschikbaar gesteld door het bestuur die dat jaar aan het roer staat van onze vereniging. Door elk seizoen het meerjarenbeleidsplan in het huidige beleidsplan mee te nemen in de vorm van een korte alinea, hopen we het meerjarenbeleidsplan als actueel document te behouden. Het meerjarenbeleidsplan 2020-2025 vind je hieronder!