Bestuur

 

Bestuur H.V. De Cirkeltijgers 2020-2021

We zijn trots om het 58ste bestuur van H.V. de Cirkeltijgers te presenteren, actief tijdens seizoen 2020-2021!

Hieronder stellen de bestuursleden zich kort even voor:

 

Jana Grensing - Voorzitter

Mijn naam is Jana Grensing en dit seizoen ben ik de Voorzitter van de CT. Ik kom uit Duitsland en de CT heeft mij met open armen ontvangen en is vanaf het begin deel van mijn Geneeskunde-studie-avontuur in Groningen. Naast keepen in het doel van dames 1 ben ik in enkele commissies actief geweest en kan je mij eigenlijk bij bijna elke activiteit terugvinden. Ik kijk ernaar uit om onze mooie handbalvereniging te representeren. Samen met mijn geweldig bestuur gaan wij creatieve oplossingen vinden om ook in tijden van corona te kunnen blijven handballen en sociale activiteiten te blijven organiseren. Ik heb er zin in!

 

 

 

Kirsten Dorenbos - Vice-voorzitter

Hoi! Ik ben Kirsten Dorenbos en zal in seizoen 2020-2021 de Vice-voorzitter zijn van de CT. Jullie kunnen mij kennen als ‘die lange keeper’, die altijd in 1 zin genoemd wordt met tequila (snap ik niet, ik hou geeneens van tequila!) of die altijd enthousiast wordt zodra iemand ‘feestje’ zegt. Ik heb vorig jaar al wat kunnen proeven van de CT in de Promocie, en dat smaakte zeker naar meer. Daarom heb ik zin om dit jaar mij nog meer in te zetten voor de vereniging en er samen met mijn lieve bestuursgenootjes een goed jaar van te maken. Op het moment ben ik 21 jaar en zit ik in mijn laatste jaar van Technische Bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool, daarnaast werk ik bij Meatfriends Noord in Beilen. Bij de CT zal ik lid zijn van de FeCo en de ballen proberen tegen te houden als keeper bij dames 2. Ik hoop dat wij als vereniging tijdens Corona er alsnog een leuk seizoen van kunnen maken, ik heb daar zeker het vertrouwen in met onze leuke tijgers!

 

Sigrit Nijenkamp - Secretaris

Mijn naam is Sigrit Nijenkamp, ik ben 23 jaar en dit seizoen zal ik de secretaris zijn van deze mooie vereniging. Onder het mom van ‘’terug van weggeweest’’ zal dit jaar na een jaar pauze mijn tweede bestuursjaar worden. Naast mijn bestuursjaar ben ik bezig in het laatste jaar van mijn master Biomedical Sciences of kun je me vinden in de bediening in een restaurant in het mooie Drenthe. In het veld kun je me terugvinden op de cirkel bij dames 2 en kun je voor leuke foto’s en gekke uitspraken bij mij terecht als lid van de InfoCommissie. Samen met de rest van het bestuur hoop ik dat we zo veel mogelijk trainingen en wedstrijden door kunnen laten gaan en weer biertjes kunnen drinken op een borrel of in de Sportsbar!

 

 

Leonie Meijer - Penningmeester

Mijn naam is Leonie Meijer en dit seizoen ben ik penningmeester van de Cirkeltijgers. Na een jaar geen bestuur te hebben gedaan, zal dit mijn tweede bestuursjaar bij deze leuke vereniging worden. Ik ben 22 jaar en studeer Geneeskunde aan de RUG. Ik ben in het handbalveld te vinden bij dames 1 en naast het veld als coach bij dames 3. Ik zal dit jaar, samen met een groep enthousiaste tijgers, het beroemde CT toernooi gaan organiseren. Ik heb ontzettend veel zin in dit jaar en ga er vanuit dat we er, samen met het bestuur en de rest van de vereniging, een fantastisch jaar van gaan maken! 

 

 

 

Marleen Wolf - Intern Coördinator

Mijn naam is Marleen Wolf en dit seizoen ben ik Intern Coördinator van onze mooie handbalvereniging. Waarschijnlijk kennen de meeste tijgers mij al omdat ik vorig seizoen deze functie ook al heb bekleed. Ik heb het zo naar mijn zin gehad dat ik heb besloten om nog een jaartje door te gaan! Dit jaar ga ik me weer bezig houden met alle zaken rondom handbal zelf, aanvoerders, trainers, coaches en commissies. Ik ben 21 jaar en studeer geneeskunde aan de RUG. Jullie kunnen me terug vinden in het veld bij dames 1 of aan zijkant als ik de heren coach. Ik heb erg veel zin in dit jaar ondanks alle onzekerheden. Samen met mijn bestuur gaan we er alles aan doen om alsnog een geweldig jaar te organiseren voor alle tijgers!

 

 

 

Mocht je contact met ons willen opnemen, kan dat via een mail naar bestuur@cirkeltijgers.nl