Bestuur

cropped-ct-logo.png

Board HV De Cirkeltijgers 2019-2020

We are proud to present the new board of H.V. de Cirkeltijgers for the season 2019-2020!

Laurisa Arenales Arauz - Chairwoman

Mijn naam is Laurisa Arenales Arauz, ik ben 22 jaar en ik studeer Bewegingswetenschappen aan de RUG. Ik ben dit jaar de Voorzitter van  H.V. De Cirkeltijgers, seizoen 2019-2020. Ik ben heel trots op het feit dat ik deze geweldige club mag representeren! Ik kan daarom niet wachten om iedereen te laten zien dat er echt niks boven De Cirkeltijgers gaat. Samen met mijn ambitieuze bestuur hopen wij de club te leiden naar een waanzinnig handbaljaar. Vol creativiteit, plezier en mooie herinneringen!

Lilou Struik - Vice- Chairwomen

Mijn naam is Lilou Struik, ik ben 21 jaar en ik studeer verpleegkundige aan de Hanze Hogeschool te Groningen.Ik ben dit jaar de vice-voorzitter van H.V. De Cirkeltijgers,  seizoen 2019-2020. Naast vele hobby's vind ik het ook ontzettend leuk om de gezelligheid van onze club mee te maken. Ik ben heel blij dat ik dit jaar een bijdrage mag leveren als bestuurslid voor de vereniging. Ik ben heel positief over dit jaar en zou alles op alles zetten om de vereniging zo gelukkig mogelijk te maken! Samen met mijn mede bestuursgenoten hopen wij op een mooi en goed jaar.

Manon Kocks- Secretary

Mijn naam is Manon Kocks, ik ben 22 jaar en studeer HBO-verpleegkunde aan de Hanzehogeschool. Dit jaar ben ik secretaris van H.V. De Cirkeltijgers. Dit is mijn vierde seizoen bij deze club en als je me vier jaar geleden had verteld dat ik onderdeel zou zijn van het bestuur had ik je niet geloofd. Echter door elk jaar een beetje meer betrokken te raken bij te club, actief te zijn bij commissies en bij zoveel mogelijk activiteiten aanwezig te zijn, was het voor mij een logische stap om er een bestuursjaar aan vast te plakken. Ik ben blij dat ik leuke en enthousiaste mensen om mij heen heb om dit jaar mee door te brengen en ik hoop dat we er samen een goed handbaljaar van maken!

Marleen Wolf - Intern Coordinator

Mijn naam is Marleen Wolf en dit jaar ben ik de Intern Coördinator van H.V. De Cirkeltijgers, seizoen 2019-2020. Ik ben 20 jaar en studeer Geneeskunde aan de RUG. Ik ben trots dat ik dit jaar samen met mijn geweldige bestuur onze mooie handbalvereniging mag vertegenwoordigen. Met veel enthousiasme begin ik aan deze uitdaging en hoop ik een mooi jaar neer te zetten voor alle leden van de CT!

Ruben Bosch - Treasurer

Mijn naam is Ruben Bosch, de penningmeester voor dit seizoen. Ik ben 22 jaar oud, studeer Econometrics and Operations Research aan de Rijksuniversiteit Groningen en ben altijd een man van de getallen geweest. Samen met het fantastische bestuur dat we hebben, zullen we een succesvol jaar creëren door de financiële en sociale structuur van de club te verbeteren om ervoor te zorgen dat onze club nog voor lang succesvol blijft.

bestuurs foto 1.
From left to right, we have Manon Kocks as Secretary, Marleen Wolf as Intern Coordinator, Laurisa Arenales Arauz as Chairwoman, Lilou Struik as Vice Chairwoman, and Ruben Bosch as Treasurer.
If you want to contact us, you can always talk to us at training or send an email to bestuur@cirkeltijgers.nl

Sportcentrum
Blauwborgje 16 
9747 AC Groningen