Bestuur

Bestuur H.V. De Cirkeltijgers 2021-2022.

Met trots stellen bij het 59ste bestuur van H.V. De Cirkeltijgers hieronder voor.

 

 

Chantal Engels - Voorzitter

Mijn naam is Chantal Engels en ik ben komend jaar voorzitter van H.V. De Cirkeltijgers. Ik ben 23 jaar en speel komend seizoen op de middenopbouw in dames 2. Binnen de vereniging ben ik beter bekend als Buf, het is zelfs zo erg dat sommige tijgers mijn eigen naam niet eens weten. Inmiddels is dit al weer mijn vijfde seizoen bij de H.V. De Cirkeltijgers. Ik ben inmiddels lid geweest van alle mogelijke commissies en na een bestuursjaar te hebben gedaan in 2018-2019 vond ik het wel weer tijd om nog een bestuursjaar te doen. Komend jaar ben ik ook onderdeel van de Promotie commissie. Samen met een hele leuke groep tijgers gaan wij proberen de sociale media en website van de vereniging te verbeteren.  Naast handballen ben ik druk (echt druk) met studeren. Ik heb de bachelor Bewegingswetenschappen inmiddels afgerond en in september ben ik begonnen met de bachelor geneeskunde, waardoor ik nog minstens 6 jaar mag studeren. Ik kijk uit naar komend seizoen waarin ik samen met mijn medebestuursgenoten (4 hele leuke tijgers) de vereniging mag reprensteren. Ik zie jullie in de sportsbar voor een biertje!

 

Mandy Slijfer - Vice voorzitter

Hoi! Mijn naam is Mandy Slijfer. Dit seizoen mag ik Vice-voorzitter zijn van de CT. Ik ben 23 jaar en handbal al bij deze mooie vereniging sinds 2016. Mijn CT-avontuur is begonnen in de midweek. Uiteindelijk ben ik gaan spelen in zondag 3 en dit jaar speel ik rechteropbouw in zondag 2. Ik heb al deel uit mogen maken van verschillende commissies en dit jaar mag ik de InfoCie versterken. Naast handballen ben ik bezig met mijn pre-master rechten aan de RUG en werk ik bij Univé Rechtshulp. Ik heb alle borrels en activiteiten ontzettend gemist de afgelopen 1,5 jaar en kijk er naar uit om dit allemaal weer mee te maken dit jaar! Ook heb ik veel zin om er een mooi jaar van te maken met mijn bestuursgenoten. Tot op training en bij de borrels!

 

Eva Koldewey - Secretaris

Mijn naam is Eva Koldewey, dit jaar ben ik de secretaris van H.V. De Cirkeltijgers. Ik ben de jongste van dit bestuur met mijn 20 jaar, en dit is mijn derde jaar bij De Cirkeltijgers. Ik ben trainingslid, wat betekent dat ik geen wedstrijden speel bij de CT maar bij Pacelli, mijn handbalclub van thuisthuis. Ik studeer Taalwetenschap aan de RUG en Logopedie aan de Hanzehogeschool en zit in mijn derde jaar. Ik ben ook actief in de Feestcommissie, en heb veel zin om veel onvergetelijke borrels te organiseren komend jaar. Ik heb veel zin om er een leuk en gezellig bestuursjaar van te gaan maken!

 

 

Lyke Postema - Penningmeester

Mijn naam is Lyke Postema en ik ben dit seizoen penningmeester van H.V. De Cirkeltijgers. Ik ben 21 jaar en speel nu mijn derde seizoen bij de Cirkeltijgers. Dit jaar speel ik in dames 2, op de cirkel. Naast handballen ben ik (niet heel erg) druk met het laatste jaar van mijn bachelor Economics and Business Economics aan de RUG. Dit jaar zal ik ook plaats nemen in de toernooicommissie, waarin ik met een leuke groep tijgers het befaamde Cirkeltijgers toernooi mag gaan organiseren. Ik heb daar erg veel zin in, aangezien het feest niet door mocht gaan door corona toen ik voor het eerst in de toernooicommissie zat in seizoen 2019-2020. Ik ben er van overtuigd dat dit seizoen enorm leuk gaat worden en kijk erg uit naar alle leuke activiteiten met de hele vereniging (en vele biertjes in de Sportsbar)!.

 

Sascha Buis - Intern coördinator

Mijn naam is Sascha Buis. Ik ben 23 jaar en dit seizoen ga ik aan de slag als intern coördinator van H.V. De Cirkeltijgers. Dit is alweer mijn vijfde jaar bij de CT en daarmee ook mijn vijfde jaar in het midweekteam. Ik ben eigenlijk hoekspeelster, maar dit seizoen zal ik voornamelijk op de linker- of rechteropbouw te bewonderen zijn. Ik zal ook onderdeel uitmaken van de Externe Toernooiencommissie, waarin ik er samen met andere tijgers voor zal zorgen dat iedereen kan handballen (en feesten!) op de toernooien die worden georganiseerd door andere verenigingen. Ik studeer Rechtsgeleerdheid aan de RUG en zit in mijn vierde en (hopelijk) laatste bachelorjaar. Ik kijk er na afgelopen coronajaar ontzettend naar uit om weer lekker te mogen handballen en heb heel veel zin in alle leuke activiteiten die door de vereniging zullen worden georganiseerd!

 

Mocht je contact met ons willen opnemen, kan dat via een mail naar bestuur@cirkeltijgers.nl

Meerjarenbeleidsplan

Om de kennis en ervaring die afgelopen jaren zijn opgedaan niet zomaar verloren te laten gaan, is vijftien jaar geleden besloten om veel van deze zaken op te schrijven in een zogenoemd meerjarenbeleidsplan. Elke vijf jaar wordt er een vernieuwde en geüpdatete versie beschikbaar gesteld door het bestuur die dat jaar aan het roer staat van onze vereniging. Door elk seizoen het meerjarenbeleidsplan in het huidige beleidsplan mee te nemen in de vorm van een korte alinea, hopen we het meerjarenbeleidsplan als actueel document te behouden. Het meerjarenbeleidsplan 2020-2025 vind je hieronder!

 

Kandidaatsbestuur 2022-2023

Ik wil jullie graag voorstellen aan het beoogd 60e bestuur van HV. De Cirkeltijgers. Allereerst de lieftallige Lyke die 1 jaar bestuur bij de CT niet genoeg vond, daarom mag zij na een jaar penningmeester zichzelf aankomend jaar vice-voorzitter noemen. Lyke speelt op de cirkel, maar is blessuregevoelig dus je zal haar ook zeker naast het veld kunnen spotten.
Dan hebben wij onze penningmeester, Ayla. Er is niemand die ik meer vertrouw met het geld van de CT dan deze vrouw. Ayla is naast haar master, haar dispuut en het bestuur van de CT ook actief in de feestcommissie als actief lid, grote kans dat je haar zal tegenkomen op een borrel of activiteit.
Als secretaris hebben wij Thomas, ja een man in ons bestuur. Dat is fijn! Thomas is een bezige bij en sluit maar al te graag aan bij alle activiteiten, zowel van zijn studie als van de CT. Naast al dit feestgebruis werkt deze jongen ook nog ontzettend hard als verpleegkundige en hij zal dit straks aanvullen met het werk achter de schermen bij de CT.
Onze nieuwe intern coördinator is Sanne. Deze jongedame zit vol nieuwe ideeën en kan niet wachten om deze in uitwerking te brengen. Sanne houdt zich bezig met het reilen en zeilen binnen de commissies, de trainers en sociale media. Ze studeert geneeskunde en heeft het ontzettend naar haar zin op de dokter to be opleiding.
Tot slot wil ik mijzelf voorstellen, ik ben Bo de aankomend voorzitter van de vereniging. Na al heel wat jaar bij de CT te hebben gehandbald, kon een bestuursjaar niet uitblijven. Ik werk in de forensische gehandicaptenzorg en heb het studeren nog niet naast mij neer kunnen leggen. In 2023 start ik met mijn master Orthopedagogiek.
Wij hebben ontzettend veel zin in aankomend jaar en kijken uit naar alles wat het ons gaat brengen.

Groetjes,
Bo Versteeg
Namens het beoogd bestuur HV. De Cirkeltijgers 2022-2023