Sponsoren & partners

Een overzicht van onze huidige sponsoren en partners. Wij zijn erg dankbaar dat wij dit seizoen (weer) op ze kunnen rekenen!

Café De Brouwerij

Café De Brouwerij is al sinds de vorige eeuw een bekend concept in Groningen. Te vinden in de Poelestraat, met een terras op het Poeleplein, dit café is niet te missen. De Brouwerij is onderdeel van een groter concern, waar ook De Negende Cirkel – ook geen onbekende – en De Stokerij onderdeel van zijn. Zes dagen per week brouwen ze er een feestje van. Zo is er dus altijd leven in De Brouwerij.

De Cirkeltijgers is trots dat De Brouwerij de nieuwe stamkroeg van de vereniging is. Zo zijn onze tijgers er op de eerste woensdag of vrijdag van de maand te vinden voor de maandelijkse borrel, maar ook wel eens voor een biertje of borrelhapje na één van onze andere activiteiten. Daarnaast dragen we De Brouwerij altijd bij ons, want het is de tenuesponsor van ons herenteam vanaf seizoen 2022-2023. 

Voor meer informatie, zie de website van De Brouwerij.

GoVert

GoVert gaat voor groen, in de breedste zin van het woord. Het vergroenen en verduurzamen van de buitenruimte pakken zij met beide handen aan. GoVert zorgt voor een complete vertaling van de wensen, die verder gaan dan de tuin. GoVert’s bedreven hoveniers staan al ruim 30 jaar voor professioneel groenonderhoud en voor een brede dienstverlening: van advies en aanleg tot onderhoud en beheer. Kortom, ga voor GoVert. Want: GoVert gaat voor groen.

Wij zijn heel blij met de steun vanuit GoVert die vanaf het seizoen 2023-2024 de nieuwe tenuesponsor is van ons eerste damesteam.

Voor meer informatie, zie de website van GoVert.

HHsport

HHSport is dé sportspeciaalzaak in de regio. Met een uitgebreide webshop en een fysieke locatie in Smilde, kan je er terecht voor het aanschaffen van allerlei nieuwe sportkleren en -attributen. Het team van HHsport geeft graag advies en hulp bij het zoeken naar nieuwe sportartikelen voor allerlei sporten. Handbal, voetbal, volleybal, schaatsen, beach-sport, korfbal, wielrennen, zwemmen, fitness, of iets anders? HHsport heeft altijd wat in huis. 

Als partner van De Cirkeltijgers levert HHsport de hummelkleding voor kledinglijnen en de tenues voor alle teams. Het team van HHsport staat hierbij altijd klaar voor het meedenken met de vereniging. Hier zijn we erg blij mee!

Voor meer informatie, zie de website van HHsport.

 

Praktijk Fysiotherapie Pellinkhof

Fysio PFP – ofwel Pellinkhof – is een fysiotherapiepraktijk met locaties in Groningen en Assen. Pellinkhof biedt deskundige hulp bij blessures en andere klachten. Bij Pellinkhof kan je terecht voor (sport)fysiotherapie, manuele therapie, dry-needling, shockwave therapie, echografie, fyzziokenetic. Dit kan op één van de twee locaties in Groningen, op de locatie in Assen of gewoon aan huis. Sinds vlak na de oprichting van de praktijk werkt De Cirkeltijgers al samen met Pellinkhof. Menig geblesseerde tijger is al geholpen in één van de praktijken in Groningen en vele zullen er nog geholpen worden. Leden van De Cirkeltijgers krijgen een gratis eerste behandeling (let op, dat is geen intake) bij Pellinkhof.

Voor meer informatie, zie de website van Fysio PFP.

PROOM

Proom levert allerlei promotiematerialen aan sportverenigingen en sponsoren. Hierbij staat het concept van service op maat centraal. Via de website zijn verschillende standaardproducten verkrijgbaar, maar in overleg is alles mogelijk. Een sponsordoek, stickers, vlaggen, flyers, gadgets, sokken, en nog veel meer. Sinds seizoen 2021-2022 is Proom partner van De Cirkeltijgers en hebben we in samenwerking leuke promotiematerialen ontworpen, waaronder een sponsordoek, flyers en visitekaartjes. De Cirkeltijgers is erg blij met de snelle, deskundige en persoonlijke samenwerking met Proom.

Voor meer informatie, zie de website van Proom.

Zeefdrukkerij Pesman

Zeefdrukkerij Pesman is al sinds jaar en dag dé vaste kledingdrukkerij van H.V. De Cirkeltijgers. Pesman is een full service kledingdrukkerij in Groningen, met alle kennis en apparatuur voor het bedrukking van kleding en aanverwante artikelen. Pesman maakt veelal gebruik van zeefdruk, maar ook het borduren van logo’s en teksten, evenals transferdruk is mogelijk. Zowel kleding, tassen, sporttenues, jassen, en verschillende accessoires als paraplu’s, kunnen bij Pesman bedrukt worden.

Voor meer informatie, zie de website van Pesman.