Welkom

Welkom! Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in onze gezellige vereniging. Nu snappen we dat je op zoek bent naar informatie over onze teams, de sfeer en over alle mogelijkheden! Daarom proberen we het hier zo duidelijk mogelijk voor je te maken. Heb je alsnog vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar bestuur@cirkeltijgers.nl en dan wordt je vraag graag beantwoord!

 

We bieden trainingen en wedstrijden in verschillende vormen voor iedereen: competitie in het weekend, competitie doordeweeks of trainingslid waarbij je bijvoorbeeld wedstrijden kan spelen bij je eigen club. Ook bestaat de mogelijkheid om alleen doordeweeks te handballen: zowel de wedstrijden als de trainingen.

 

Komend seizoen (2021-2022) trainen wij op de dinsdag en de donderdag op het ACLO sportcentrum in de HG-hal van 18:30-23:00. Deze uren worden gesplitst in 3 blokken van 1,5 uur waar vaak 2 teams tegelijk training hebben. Hoe deze indeling gemaakt wordt is nog niet bekend, mocht je dus een van deze uren willen komen kijken kunnen wij via de mail je vertellen welk blok je kan komen. Je mag natuurlijk een paar trainingen mee doen om even te kijken of je het leuk vind!

 

De HG-hal kan je aan de hand van deze plattegrond vinden (zwarte lijn). Vanuit de hoofdingang is het een lang stuk rechtdoor lopen waar bijna aan het einde aan de linkerkant de ingang te vinden is, hierboven hangt ook een bord met HG-hal. Links van deze ingang is de vrouwen kleedkamer (A) te vinden en iets eerder in deze gang zit ook de heren kleedkamer (B).