Welkom

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in om te komen handballen bij onze vereniging. Alle informatie over onze teams, de sfeer, trainingstijden en andere mogelijkheden binnen de vereniging kun je vinden op onze website. Kijk ook eens op onze sociale media, we zijn te vinden op instagram en facebook!

Heb je alsnog vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar bestuur@cirkeltijgers.nl en dan wordt je vraag zo snel mogelijk beantwoord!

Trainingen & Wedstrijden

We bieden trainingen en wedstrijden in verschillende vormen voor iedereen. Als trainingslid kan je bijvoorbeeld wedstrijden blijven spelen bij je eigen club of simpelweg alleen trainen. Als zondaglid zal je doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijdspelen. Helaas hebben wij tot op heden nog niet genoeg leden voor een midweek team.

Komend seizoen (2022-2023)  trainen wij op de dinsdag en de donderdag op het ACLO sportcentrum in de HG-hal. De dames en heren trainen verdeelt over twee blokken op dinsdag tussen 18.30-21.30 en op donderdag 19.30 en 22.00.

Heb je interesse om een keer mee te komen trainen, stuur dan een mailtje voor meer informatie over de tijdstippen. Je mag drie trainingen mee doen om te kijken of je het leuk vind! Houd ook de pagina over de trainingstijden in de gaten.

De HG-hal kan je aan de hand van deze plattegrond vinden (zwarte lijn). Vanuit de hoofdingang is het een lang stuk rechtdoor lopen waar bijna aan het einde aan de linkerkant de ingang te vinden is, hierboven hangt ook een bord met HG-hal. Links van deze ingang is de vrouwen kleedkamer (A) te vinden en iets eerder in deze gang zit ook de heren kleedkamer (B).