Bestuur

Bestuur H.V. De Cirkeltijgers 2022-2023.

Met trots stellen bij het 60ste bestuur van H.V. De Cirkeltijgers hieronder voor.

 

Bo Versteeg – Voorzitter

Mijn naam is Bo Versteeg en ik ben dit seizoen de voorzitter van H.V. De Cirkeltijgers. Ik ben 25 jaar en speel ondertussen alweer 7 jaar bij de Cirkeltijgers. Ik ben cirkelloper en speel dit seizoen in dames 2. Ik heb werk bij Humanitas DMH als begeleider binnen de forensische gehandicaptenzorg, op verschillende woon- en behandellocaties in Groningen. Na mijn bachelor Toegepaste psychologie, heb ik afgelopen jaar de pre-master Orthopedagogiek afgerond. Ik zal in 2023 starten met de master Orthopedagogiek aan de Rijksuniversiteit Groningen. Afgelopen jaren ben ik actief geweest binnen de Info Commissie. Ik zal dit jaar plaatsnemen in de lustrumcommissie. Ik heb al een ontzettend fijne tijd bij de Cirkeltijgers gehad en ben ervan overtuigd dat dit jaar een mooie toevoeging gaat worden op mijn Cirkeltijgers tijdperk.

Thomas Vollenhoven – Secretaris

Hoi! Mijn naam is Thomas Vollenhoven, ik ben 24 jaar en ik ga de functie van secretaris bekleden dit seizoen binnen De Cirkeltijgers. Oorspronkelijk kom ik uit Lelystad en ben ik opgegroeid in het mooie Groningen. Mijn handbal carrière is van start gegaan bij S.V. Merna op 9 jarige leeftijd. Vanaf dit moment ben ik als cirkelloper gaan spelen, waar ik nog steeds te vinden ben. Dit jaar start mijn 3de seizoen bij de heren binnen de CT, helaas heb ik door covid-19 nog geen seizoen kunnen uitspelen. Met het mannen team streven wij naar een blessurevrij seizoen. Naast mijn handbal carrière studeer ik nog HBO-Verpleegkunde aan de Hanze hogeschool Groningen. Dit jaar zal ik na enige studievertraging hopelijk mijn Bachelor of Nursing in ontvangst mogen nemen. Binnen de studie ben ik drie jaar actief geweest bij studievereniging Cura, als secretaris van de activiteitencommissie. Ook binnen de Cirkeltijgers heb ik twee jaar in de InfoCie gezeten. Dit jaar zal ik naast mijn bestuursfunctie ook plaatsnemen in de TOCO  Ik kijk er naar uit om een (hopelijk) corona vrij jaar te draaien samen met mijn bestuursgenoten. Ik hoop jullie snel te zien op de activiteiten, borrels of in de Sportsbar na een training of wedstrijd!

 

Ayla van Nieuwland – Penningmeester

Mijn naam is Ayla van Nieuwland en ik ben dit seizoen de penningmeester van H.V. De Cirkeltijgers. Ik ben 23 jaar en speel nu mijn tweede seizoen bij De Cirkeltijgers. Dit jaar speel ik in dames 3 op de linkeropbouw. Naast handballen ben ik bezig met de master Economic Development & Globalization aan de RUG en zit ik in de RVA van mijn oude studievereniging. Aankomend jaar zal ik ook als penningmeester plaatsnemen in de Feestcommissie en Lustrumcommissie. Ik heb er ontzettend veel zin in om aankomend jaar een topjaar van te maken en zie jullie hopelijk op vele borrels!

 

 

Sanne Wijnberger – Intern coördinator

Mijn naam is Sanne Wijnberger en ik ben dit jaar intern coördinator van H.V. de Cirkeltijgers. Ik ben 22 jaar en dit is mijn derde seizoen bij de Cirkeltijgers.Dit jaar speel ik in dames 2 op linker- en middenopbouw. Ik studeer Geneeskunde, momenteel zit in mijn tweede jaar van de bachelor. Hiervoor heb ik de bachelor Medische Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken (MBRT) aan de hanze afgerond. Vorig jaar was ik actief binnen de toernooicommissie (TOCO) en heb ik samen met een aantal andere tijgers het Hasret X Cirkeltijgers toernooi mogen organiseren. Ik zal dit jaar plaats nemen in de Info Cie, waar ik onder andere met Lyke alle roddels binnen de CT zal delen. Ik heb heel veel zin in aankomend jaar en hoop iedereen te zien op alle activiteiten en feestjes. Of na training in de sportsbar natuurlijk!

 

 

 

 

Lyke Postema – Vice voorzitter

Mijn naam is Lyke Postema en ik ben dit seizoen vice-voorzitter (a.k.a. extern coördinator) van H.V. De Cirkeltijgers. Vorig jaar was ik penningmeester en dat bestuursjaar beviel mij zo, dat ik dit seizoen nog een bestuursjaar doe. Dit seizoen zal ik me bezig houden met sponsoren en andere externe relaties. Ik ben 22 jaar en speel nu mijn vierde seizoen bij de Cirkeltijgers. Dit jaar speel ik in dames 2, op de cirkel. Naast handballen ben ik druk met het afronden van mijn bachelor en ben ik net begonnen met een master Finance aan de RUG. Naast mijn positie in het bestuur, zal ik ook actief zijn in twee commissies. Ik zal plaatsnemen als penningmeester in de toernooicommissie (TOCO) en als commissielid in de info commissie (Info Cie), waar ik met onder andere bestuurslid Sanne lekker mag roddelen over alle tijgers. Ik ben er van overtuigd dat dit seizoen enorm leuk gaat worden. Ik kijk erg uit naar alle leuke activiteiten met de hele vereniging en vele biertjes in de Sportsbar!

 

 

 

 

Mocht je contact met ons willen opnemen, kan dat via een mail naar bestuur@cirkeltijgers.nl

Meerjarenbeleidsplan

Om de kennis en ervaring die afgelopen jaren zijn opgedaan niet zomaar verloren te laten gaan, is vijftien jaar geleden besloten om veel van deze zaken op te schrijven in een zogenoemd meerjarenbeleidsplan. Elke vijf jaar wordt er een vernieuwde en geüpdatete versie beschikbaar gesteld door het bestuur die dat jaar aan het roer staat van onze vereniging. Door elk seizoen het meerjarenbeleidsplan in het huidige beleidsplan mee te nemen in de vorm van een korte alinea, hopen we het meerjarenbeleidsplan als actueel document te behouden. Het meerjarenbeleidsplan 2020-2025 vind je hieronder!