Welkom

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in om te komen handballen bij onze vereniging. Alle informatie over onze teams, de sfeer, trainingstijden en andere mogelijkheden binnen de vereniging kun je vinden op onze website. Kijk ook eens op onze sociale media, we zijn te vinden op instagram en facebook!

Heb je alsnog vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar bestuur@cirkeltijgers.nl en dan wordt je vraag zo snel mogelijk beantwoord!

Trainingen & Wedstrijden

We bieden trainingen en wedstrijden in verschillende vormen voor iedereen. Als trainingslid kan je bijvoorbeeld wedstrijden blijven spelen bij je eigen club of simpelweg alleen trainen. Als zondaglid zal je doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijdspelen. Je hebt echter ook de mogelijkheid om alleen doordeweeks te handballen, word dan midweeklid en speel de wedstrijden ook doordeweeks.

Komend seizoen (2022-2023) trainen wij op de dinsdag en de donderdag op het ACLO sportcentrum in de HG-hal. Deze uren worden gesplitst in 3 blokken van 1,5 uur en vaak trainen twee teams tegelijk. De indeling hiervan is nog niet bekend en volgt zo snel mogelijk. Heb je interesse om een keer mee te komen trainen, stuur dan een mailtje voor meer informatie over de tijdstippen. Je mag drie trainingen mee doen om te kijken of je het leuk vind!

De HG-hal kan je aan de hand van deze plattegrond vinden (zwarte lijn). Vanuit de hoofdingang is het een lang stuk rechtdoor lopen waar bijna aan het einde aan de linkerkant de ingang te vinden is, hierboven hangt ook een bord met HG-hal. Links van deze ingang is de vrouwen kleedkamer (A) te vinden en iets eerder in deze gang zit ook de heren kleedkamer (B).