Corona maatregelen

Naar aanleiding van de persconferentie op dinsdag 2 november 2021 gelden er nieuwe regels rondom corona. Voor binnensporten geldt dat er een QR-code getoond moet worden.

QR-code

Vanaf zaterdag 6 november 2021 moeten alle sporters bij amateurwedstrijden hun corona-toegangsbewijs kunnen laten zien. Dat is een QR-code van je vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve coronatest. Dit dient in combinatie met een ID-bewijs getoond te worden. Vergeet deze dus niet! Het beleid van de ACLO is dat externen altijd een QR-code dienen te tonen. Publiek is helaas niet welkom tijdens de wedstrijden. Voor de trainingen geldt dat er geen QR-code getoond hoeft te worden. Let op! Wil je buiten de trainingsdagen om sporten check dan de website van de ACLO, er zijn namelijk dagen waarop wel een QR-code getoond dient te worden!

Mondkapjes

Het is verplicht om vanaf zaterdag 6 november 2021 een mondkapje te dragen in gebouwen op universiteitsterrein. Dit geldt dus ook voor het ACLO sportcentrum. Zorg daarom dat je een mondkapje draagt als je naar training of wedstrijden komt. De mondkapjesplicht vervalt als er een QR-code getoond is!